Bedrijfsuitje

Zoekt u een leuk en gezellig bedrijfsuitje, waar nog lang over nagepraat wordt? Wilt u uw medewerkers op een creatieve manier bedanken en de motivatie op de werkvloer hoog houden? 
Dan bent u bij Catherine Gathier aan het juiste adres! Een schilderworkshop is een leuke manier om ontspannen met elkaar aan de slag te gaan.

Het maakt het hoofd leeg en laat de creativiteit in de mensen stromen! U heeft de keuze uit diverse leuke, originele en creatieve workshops voor elk budget.

 

Wij verzorgen de hele workshop van begin tot eind, bij u op locatie, elders in de buurt of bij ons in het atelier in Vianen. Wilt de workshop compleet maken met een lekkere lunch, een fijn buffet of een heerlijke high tea (of wellicht nog beter,... een high wine)?  Ook dit kunnen wij voor u verzorgen!

 

Bekijk nu de vele mogelijkheden!

*Kleur in het bedrijf!

Een (muur) schildering, samen maken in een ruimte in uw bedrijf. Tekst: Wilt u een bedrijfsuitje waar het bedrijf zelf nog lang plezier van heeft en heeft u in het bedrijf een ongezellige ruimte waar u wel eens wat kleur zou willen zien? Dan is dit het juiste personeelsuitje voor u! Bij u op locatie maken we van een saaie muur een prachtige muurschildering. Mocht u liever elders aan de slag gaan, ook dat is mogelijk. Op ons atelier in Vianen beschilderen we een (heel) groot doek dat bij u op de muur komt te hangen.

 

* Aan de slag als een echte landschapsschilder! Buiten op locatie of binnen in het atelier.

Met een groep(je) mensen aan de slag als een echte landschapsschilder. Heerlijk buiten bezig zijn maar liever geen gesjouw met spullen of zoeken naar een mooi, schilderachtig plekje. In deze schilderworkshop werken we aan een landschap naar keuze. U kiest zelf de stijl die u het meeste aanspreekt en de professionele begeleiding zorgt er voor dat u naar huis gaat met uw eigen meesterwerk! Mocht het weer wat minder zijn of wilt u liever op eigen locatie of het atelier in Vianen aan de slag, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 

* Samen schilderen, een  prachtig schilderij waaraan iedereen zijn bijdrage heeft geleverd. \

Een groot gezamenlijk schilderij maken. Eerst overleggen, dan plannen en dan uitvoeren, dingen die zo vanzelfsprekend zijn maar toch soms ook moeilijkheden opleveren op de werkvloer. In deze schilderworkshop wordt op een ongedwongen, luchtige en creatieve manier gewerkt aan de onderlinge communicatie.  Wilt u samen
schilderen maar toch een beetje de ruimte hebben in uw artistieke inspiraties? Dan is ons fameuze veelluik ook een goede keuze. Van vele kleine doekjes maken we één groot spektakel stuk!

 

* Pop Art, uw eigen portret uitgewerkt als heus Pop Art schilderij.

Een zelfportret of een portret van je collega, vriendin of familielid. Wie je schildert maakt niet uit in deze leuke en bijzondere workshop. We gaan aan de slag aan de hand van een portretfoto, die we bewerken en als heus Pop-Art schilderij gaan beschilderen! Zo bekijk je jezelf en elkaar nog eens op een andere manier!

 

 Meer leuke schilderworkshops?

 

 

Kijkt u ook eens op;

WERK IN OPDRACHT
 
 

Heeft u specifieke wensen en wilt u iets in opdracht laten schilderen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en/of wilt u eens op het atelier komen kijken? U bent op afspraak altijd welkom. Op deze pagina kunt u zien hoe een schilderij in opdracht tot stand komt. 

Catherine was te gast bij RTV UTRECHT  in de uitzending van het cultuurprogramma Route C! Hier vind u de link (beginnend bij 5.01) naar deze uitzending. De uitzending werd herhaal op vrijdag 9 december bij Omroep MAX, het programma Noord-Oost-Zuid-West.


Elk jaar gaat Catherine weer op pad in Nederland met haar camper Julia, om de mooiste plekjes vast te leggen met potlood en penseel. Meelezen met haar reizen en kijken hoe de schilderijen tot stand komen? Kijk dan eens op haar blog  "Zwerftochten met het penseel".

Ook organiseert zij gezellige en professionele schildervakanties in binnen- en buitenland. Tijdens één van deze reizen kregen we bezoek van Harrie Actie, die dit super leuke filmpje maakte!

 

Voor het komende jaar is Catherine weer op zoek naar een bestemming voor het kunstproject Colors of life . Afgelopen jaren ging zij hiervoor naar Ghana en Colombia, o.a. om samen met de kinderen van Weeshuis Nyamekye een aantal mooie muurschilderingen te maken in hun schoollokalen. Meelezen met dit avontuur? Kijk dan eens op haar blog.