Landschap schilderen voor iedereen

Wilt u aan de slag als een echte landschap schilder? Met deze workshop kan iedereen een mooi kunstwerk maken.

Wat is er nu leuker,...met uw eigen gezelschap aan de slag als een echte landschapsschilder! Wilt u heerlijk (buiten) bezig zijn? Maar ziet u op tegen het sjouwen met spullen of bent u bang dat het "mislukt"?
Maakt u zich geen zorgen, onze deskundige begeleiding maakt dat ook landschapschilderen voor iedereen onder handbereik ligt.  In deze schilderworkshop werken we aan een landschap naar keuze. U kiest zelf de stijl die u het meeste aanspreekt en de professionele begeleiding zorgt er voor dat u naar huis gaat met uw eigen meesterwerk! Mocht het weer wat minder zijn of wilt u liever op eigen locatie of het atelier in Vianen aan de slag, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Alles wordt compleet voor u verzorgd en staat voor u klaar, van schildermaterialen tot (optionele) catering, zoals een heerlijk picknickpakket of high tea!

Catherine zorgt dat uw gezelschap zo kan "aanschuiven". Alles staat voor u klaar, de ontvangst is met koffie/thee en wat lekkers zodat we ontspannen aan de slag kunnen.
Na een gedegen uitleg en met behulp van goede voorbeelden kan iedereen met deze technieken aan de slag. Catherine doet u de technieken voor en helpt u deze uit te voeren. Niet alleen een bijzonder originele en geslaagde dag maar ook nog eens een dag waar je echt wat van opsteekt!

 

Een bijzonder originele creatieve schilderworkshop waar nog lang over wordt nagepraat!

 

Aan de slag als landschapschilder

 

Desgewenst kunt u er voor kiezen om nog gezellig na te praten met een hapje en een drankje. Deze workshop kan zowel (bij u )op locatie worden uitgevoerd als in het sfeervolle atelier van Catherine Gathier in Vianen. Ook een feestelijk hapje en drankje ofeen complete catering kan in het atelier in Vianen verzorgt worden.

Prijs vanaf € 24,50 per persoon. ( Minimum aantal deelnemers is 8 personen)

Duur; zowel voor een dag als voor een dagdeel te boeken. 

Inclusief; Schilderdoek, gebruik van alle materialen, in Vianen koffie/thee en wat lekkers.

 

 

Catherine maakt ook regelmatig

WERK IN OPDRACHT

U kunt dan zelf een thema, uitwerking, maat en materiaal uitkiezen. Wilt u hierover meer informatie of het werk van Catherine Gathier bekijken, op het atelier in Vianen of thuis (in consignatie)? 

Neemt u contact op! 

Tel: 06-13236944 of mail: info@catherinegathier.

 

 

Het project "Zwerfochten met het penseel" is inmiddels afgerond. Afgelopen zomer ging Catherine op pad met haar oldtimer camper Julia om het Hollandse landschap in al haar schoonheid vast te leggen. U kunt meelezen met haar avonturen en leren en genieten van de stappenplannen van haar schilderijen op haar blog!

 

 

Het project in Ghana, in het weeshuis Nyamekye afgelopen jaar was een succes! Samen met de kinderen hebben we een aantal prachtige muurschilderingen gemaakt!  Lees meer ,..!