Familiedag

Gezellig samen zijn, elkaar ( weer opnieuw) ontmoeten. Een familiedag, een neven en nichten dag of een broer- en zussendag is dé gelegenheid om weer even lekker ongedwongen bij te praten. om op een dergelijke dag ook samen met iets bezig te zijn maakt de dag helemaal compleet!
Een schilderworkshop is een leuke manier om met elkaar bezig te zijn en geen zorg,.. iedereen kan schilderen! Onder onze deskundige en ontspannen leiding ontstaan de mooiste kunstwerken en aan het eind van de dag ben je niet alleen een ervaring rijker maar heb je ook een mooi kunstwerk voor aan de muur.
De schilderworkshop is compleet verzorgt en kunnen we desgewenst aanvullen met een heerlijke lunch, buffet of een lekkere high tea of high wine. U bent welkom op ons centraal gelegen atelier in Vianen (Utrecht). Heeft u zelf een locatie in gedachten, ook dat is geen punt, wij komen graag naar u toe.

 

Bekijk hier de vele mogelijkheden!

 

* Ieder een eigen schilderij, gezamenlijk een "veel luik".
Net zoals in de familie zelf heeft iedereen zijn eigen persoonlijkheid, zijn eigen kleur en talenten. Toch vorm je samen ook een familie. In deze workshop ga je gezamenlijk een mooi kunstwerk bedenken. Ieder krijgt zijn eigen doekje dat op zichzelf een heel mooi schilderijtje wordt maar daarnaast ook onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Bijzonder om te weten dat je uniek bent en toch ook bij elkaar hoort!

 

* Pop Art, uw eigen, elkaars, of een familieportret uitgewerkt als heus Pop Art schilderij.
Een zelfportret of een portret van een familielid of wie weet zelfs een portret van de hele familie samen!
Wie je schildert maakt niet uit in deze leuke en bijzondere workshop. We gaan aan de slag aan de hand van een portret- of familiefoto, die we bewerken en als heus Pop-Art schilderij gaan beschilderen! Zo bekijk je jezelf en elkaar nog eens op een andere manier!

 

* Zeg het met bloemen! Bloemen met reliëf fleuren alles en iedereen op!
Een schilderworkshop waarbij we wel heel veel fleur en kleur in de kamers brengen.
We gaan aan de slag met acrylverf en reliëf pasta. Als onderwerp hebben we keuze uit de hele natuur! U kunt samen aan één schilderij schilderen of ieder een eigen doekje uitwerken. Uw creativiteit in combinatie met onze deskundige leiding zorgen voor een prachtig eindresultaat! 

 

Meer leuke schilderworkshops?

 

  •  Aan de slag als een echte landschapsschilder! Buiten op locatie of binnen in het atelier.
  •  Schilderen op hout! Koeien schilderen, boerderijdieren of iets heel anders, op authentieke houten panelen, leuk om te gebruiken als schilderij of gebuiksvoorwerp zoals een leuke hapjes-plank!
  •  Alle schilderworkshops,….

Het project "Zwerfochten met het penseel"gaat op 1 mei van start!  Catherine gaat hiervoor deze zomer op pad in Nederland om het Hollandse landschap vast te leggen met potlood en penseel. Weet u mooie plekjes? Wilt u eens komen kijken hoe zo`n schilderij gemaakt wordt, meedoen wellicht? Kijk hier voor meer informatie.

 

Het project in Ghana, in het weeshuis Nyamekye is inmiddels afgerond. Samen met de kinderen hebben we een aantal prachtige muurschilderingen gemaakt!  Lees meer ,..!

 

Wilt u het werk van Catherine Gathier komen bekijken, thuis ter bezichting krijgen of persoonlijk contact?

 

Neemt u contact op!
Tel: 06-13236944
Mail: info@catherinegathier.