Teambuilding

U heeft graag een goede sfeer op de werkvloer en u wilt de mensen optimaal motiveren. U houdt van een open houding naar elkaar en hecht belang aan een goede communicatie,... Allemaal dingen die zo vanzelfsprekend zouden moeten zijn, maar die toch soms wat "onderhoud"nodig hebben.

 

Een leuke creatieve workshop is een ontspannen en gezellig uitje maar ook een goed manier om de neuzen in uw team weer helemaal dezelfde kant op te krijgen!
De workshop "Communiceren, op een kleurrijke wijze inzicht krijgen in de onderlinge communicatie" is een voorbeeld van een creatief teamuitje waarbij  je op een ongedwongen, niet-belerende manier inzichten krijgt in de onderlinge communicatie. Het verschil tussen wat je (meent) te zeggen en wat de ander verstaat, staat hierbij centraal.

 

Of bijvoorbeeld, de schilderworkshop "Samen schilderen". Deze workshop staat niet alleen garant voor een mooie schilderij aan de muur, maar laat de mensen ook eens op een hele andere manier samenwerken.  De schilderworkshop is compleet verzorgt en kunnen we desgewenst aanvullen met een heerlijke lunch, buffet of een lekkere high tea of high wine. U bent welkom op ons centraal gelegen atelier in Vianen (Utrecht). Heeft u zelf een locatie in gedachten, ook dat is geen punt, wij komen graag naar u toe.

 

Bekijk hier de vele mogelijkheden!

 

* Communiceren, op een kleurrijke wijze inzicht krijgen in de onderlinge communicatie.
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de manier waarop mensen naar elkaar toe communiceren. De boodschap die iemand geeft komt vaak anders aan bij de ontvanger. Hoe komt dit en belangrijker nog, hoe kun je dit veranderen? Op een kleurrijke, ontspannen en informele manier brengen we dit aan het licht!

 

*Kleur in de ruimte!
Een (muur) schildering, samen maken in een ruimte in uw ruimte of bedrijf.
Tekst: Zoekt u een bedrijfsuitje, waar het bedrijf zélf ook nog lang plezier van heeft en heeft u ergens een ongezellige ruimte waarin u wel eens wat kleur zou willen zien? Dan is dit het juiste personeelsuitje voor u! Bij u op locatie maken we van een saaie muur een prachtige muurschildering. Mocht u liever elders aan de slag gaan, ook dat is mogelijk. Op ons atelier in Vianen beschilderen we een (heel) groot doek dat bij u op de muur komt te hangen.

 

* Samen schilderen, een  prachtig schilderij waaraan iedereen zijn bijdrage heeft geleverd.
Een groot gezamenlijk schilderij maken. Eerst overleggen, dan plannen en dan uitvoeren, dingen die zo vanzelfsprekend zijn maar toch soms ook moeilijkheden opleveren op de werkvloer. In deze schilderworkshop wordt op een ongedwongen, luchtige en creatieve manier gewerkt aan de onderlinge communicatie. Wilt u samen schilderen maar toch een beetje de ruimte hebben in uw artistieke inspiraties? Dan is ons fameuze veelluik ook een goede keuze. Van vele kleine doekjes maken we één groot spektakel stuk!

 

* Pop Art, schilderworkshop waarin u uw eigen portret uitgewerkt als heus Pop Art schilderij.
Een zelfportret of een portret van je collega, vriendin of familielid. Wie je schildert maakt niet uit in deze leuke en bijzondere workshop. We gaan aan de slag aan de hand van een portretfoto, die we bewerken en als heus Pop-Art schilderij gaan beschilderen! Zo bekijk je jezelf en elkaar nog eens op een andere manier!

 

Meer leuke schilderworkshops?

 

Het project "Zwerfochten met het penseel"gaat op 1 mei van start!  Catherine gaat hiervoor deze zomer op pad in Nederland om het Hollandse landschap vast te leggen met potlood en penseel. Weet u mooie plekjes? Wilt u eens komen kijken hoe zo`n schilderij gemaakt wordt, meedoen wellicht? Kijk hier voor meer informatie.

 

Het project in Ghana, in het weeshuis Nyamekye is inmiddels afgerond. Samen met de kinderen hebben we een aantal prachtige muurschilderingen gemaakt!  Lees meer ,..!

 

Wilt u het werk van Catherine Gathier komen bekijken, thuis ter bezichting krijgen of persoonlijk contact?

 

Neemt u contact op!
Tel: 06-13236944
Mail: info@catherinegathier.