Schilderworkshop

Altijd weer een groot succes, bij Catherine Gathier vindt u de leukste schilderworkshops van Utrecht en omstreken!  
Bent u op zoek naar een creatieve, gezellige, informele workshop die ook nog super mooie resultaten biedt? Dan bent u bij Catherine aan het juiste adres!
U heeft de keuze uit diverse leuke, originele en creatieve workshops voor elk budget.

Een origineel bedrijfsuitje of teambuilding uitje, maar ook fijn als verwennerij voor uzelf, een vriendinnenuitje of vrijgezellendag. De schilderworkshops zijn op velerlei manieren in te zetten!
Wij verzorgen de hele workshop van begin tot eind, bij u op locatie, elders in de buurt of bij ons in het atelier in Vianen. Wilt de workshop compleet maken met een lekkere lunch, een fijn buffet of een heerlijke high tea (of wellicht nog beter,... een high wine)?
Ook dit kunnen wij voor u verzorgen!

Bekijk hier alle mogelijkheden in schilderworkshops!

 
* Schilderen op hout! Koeien schilderen, boerderijdieren of iets heel anders, op authentieke houten panelen.
Op mooie authentieke planken van ongelakt hout schilderen we de leukste schilderijen. Het onderwerp is heel divers. U kunt aan de slag met "koeien schilderen ", boerderijdieren, bloemen of bijvoorbeeld een stapel kopjes. Elk onderwerp staat prachtig op deze planken. Onder onze deskundige leiding zal ook de minst ervaren
deelnemer, naar huis gaan een super schilderij. Leuk voor in de huiskamer of keuken,  of om de hapjes op te presenteren!

Kijk hier voor meer informatie 

 

* Aan de slag als een echte landschapsschilder!
Buiten op locatie of binnen in het atelier. Tekst: Met een groep(je) mensen aan de slag als een echte landschapsschilder. Heerlijk buiten bezig zijn maar liever geen gesjouw met spullen of zoeken naar een mooi, schilderachtig plekje. In deze schilderworkshop werken we aan een landschap naar keuze. U kiest zelf de stijl die u het meeste aanspreekt en de professionele begeleiding zorgt er voor dat u naar huis gaat met uw eigen meesterwerk! Mocht het weer wat minder zijn of wilt u liever op eigen locatie of het atelier in Vianen aan de slag, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 Kijk hier voor meer informatie 

 

* Zeg het met bloemen! Bloemen met reliëf fleuren alles en iedereen op!
 Een schilderworkshop waarbij we wel heel veel fleur en kleur in de kamers brengen. We gaan aan de slag met acrylverf en reliëf pasta. Als onderwerp hebben we keuze uit de hele natuur! U kunt samen aan één schilderij schilderen of ieder een eigen doekje uitwerken. Uw creativiteit in combinatie met onze deskundige leiding zorgen voor een prachtig eindresultaat!

  Kijk hier voor meer informatie 

 

* Pop Art, uw eigen portret uitgewerkt als heus Pop Art schilderij.
Een zelfportret of een portret van je collega, vriendin of familielid. Wie je schildert maakt niet uit in deze leuke en bijzondere workshop. We gaan aan de slag aan de hand van een portretfoto, die we bewerken en als heus Pop-Art schilderij gaan beschilderen! Hele speciale resultaten zijn gegarandeerd!

  Kijk hier voor meer informatie 

 

* Teksten die inspireren, (On-)zinnige teksten, met schwung gebracht!  
U kent ze wel, de tekst tegeltjes van vroeger. Leuke nostalgie, maar dan in een modern en eigentijds jasje! U maakt uw eigen tekst schilderij, prachtig uitgewerkt op een echt schildersdoek. Succes verzekerd en al is het verzinnen van de tekst al vaak een hilarisch moment, soms komen er zomaar ineens juweeltjes tevoorschijn waarvan je zou wensen dat je ze vroeger op een tegeltje had gehad!

  Kijk hier voor meer informatie 

 

Leuke creatieve workshop voor groepen en bedrijven?


*Kleur in de ruimte! Een (muur) schildering, samen maken in een ruimte in uw ruimte of bedrijf.
Zoekt u een bedrijfsuitje, waar het bedrijf zélf ook nog lang plezier van heeft en heeft u ergens een ongezellige ruimte waarin u wel eens wat kleur zou willen zien? Dan is dit het juiste personeelsuitje voor u! Bij u op locatie maken we van een saaie muur een prachtige muurschildering. Mocht u liever elders aan de slag gaan, ook dat is mogelijk. Op ons atelier in Vianen beschilderen we een (heel) groot doek dat bij u op de muur komt te hangen.

WERK IN OPDRACHT
 
 

Heeft u specifieke wensen en wilt u iets in opdracht laten schilderen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en/of wilt u eens op het atelier komen kijken? U bent op afspraak altijd welkom. Op deze pagina kunt u zien hoe een schilderij in opdracht tot stand komt. 

Catherine was te gast bij RTV UTRECHT  in de uitzending van het cultuurprogramma Route C! Hier vind u de link (beginnend bij 5.01) naar deze uitzending. De uitzending werd herhaal op vrijdag 9 december bij Omroep MAX, het programma Noord-Oost-Zuid-West.


Elk jaar gaat Catherine weer op pad in Nederland met haar camper Julia, om de mooiste plekjes vast te leggen met potlood en penseel. Meelezen met haar reizen en kijken hoe de schilderijen tot stand komen? Kijk dan eens op haar blog  "Zwerftochten met het penseel".

Ook organiseert zij gezellige en professionele schildervakanties in binnen- en buitenland. Tijdens één van deze reizen kregen we bezoek van Harrie Actie, die dit super leuke filmpje maakte!

 

Voor het komende jaar is Catherine weer op zoek naar een bestemming voor het kunstproject Colors of life . Afgelopen jaren ging zij hiervoor naar Ghana en Colombia, o.a. om samen met de kinderen van Weeshuis Nyamekye een aantal mooie muurschilderingen te maken in hun schoollokalen. Meelezen met dit avontuur? Kijk dan eens op haar blog.