Vriendinnendag

Heerlijk een dagje op pad met elkaar, genieten van goede gesprekken, je weer eens ouderwets tranen lachen en ook nog iets leuks samen doen. De schilderworkshops van Catherine Gathier zijn een uitgelezen gelegenheid om al deze dingen te combineren.
Een vriendinnen uitje waar u uw creativiteit geheel in kwijt kunt en/of kunt ontdekken! U bent welkom op ons centraal gelegen atelier in Vianen (Utrecht). Heeft u zelf een locatie in gedachten, ook dat is geen punt, wij komen graag naar u toe.De schilderworkshop is compleet verzorgt, inclusief alle materialen, foto`s en voorbeelden en kunnen we desgewenst aanvullen met een heerlijke lunch, buffet of een lekkere high tea of high wine.

 

Bekijk hier de vele mogelijkheden!


* Schilderen op hout! Koeien schilderen, boerderijdieren of iets heel anders, op authentieke houten panelen.
Op mooie authentieke planken van ongelakt hout schilderen we de leukste schilderijen. Het onderwerp is heel divers. U kunt aan de slag met "koeien schilderen ", boerderijdieren, bloemen of bijvoorbeeld een stapel kopjes. Elk onderwerp staat prachtig op deze planken. Onder onze deskundige leiding zal ook de minst ervaren deelnemer, naar huis gaan een super schilderij. Leuk voor in de huiskamer of keuken,  of om de hapjes op te presenteren!

 

* Aan de slag als een echte landschapsschilder! Buiten op locatie of binnen in het atelier.
Met een groep(je) mensen aan de slag als een echte landschapsschilder. Heerlijk buiten bezig zijn maar liever geen gesjouw met spullen of zoeken naar een mooi, schilderachtig plekje. In deze schilderworkshop werken we aan een landschap naar keuze. U kiest zelf de stijl die u het meeste aanspreekt en de professionele begeleiding zorgt er voor dat u naar huis gaat met uw eigen meesterwerk! Mocht het weer wat minder zijn of wilt u liever op eigen locatie of het atelier in Vianen aan de slag, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 

* Zeg het met bloemen! Bloemen met reliëf fleuren alles en iedereen op!
Een schilderworkshop waarbij we wel heel veel fleur en kleur in de kamers brengen. We gaan aan de slag met acrylverf en reliëf pasta. Als onderwerp hebben we keuze uit de hele natuur! U kunt samen aan één schilderij schilderen of ieder een eigen doekje uitwerken. Uw creativiteit in combinatie met onze deskundige leiding zorgen voor een prachtig eindresultaat!


 Meer leuke schilderworkshops?

 

  •  Teksten die inspireren, (On-)zinnige teksten, met schwung gebracht! Mooie teksten op een kleurrijk beschilderd doek!
  •  Alle schilderworkshops,….

WERK IN OPDRACHT
 
 

Heeft u specifieke wensen en wilt u iets in opdracht laten schilderen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en/of wilt u eens op het atelier komen kijken? U bent op afspraak altijd welkom. Op deze pagina kunt u zien hoe een schilderij in opdracht tot stand komt. 

Catherine was te gast bij RTV UTRECHT  in de uitzending van het cultuurprogramma Route C! Hier vind u de link (beginnend bij 5.01) naar deze uitzending. De uitzending werd herhaal op vrijdag 9 december bij Omroep MAX, het programma Noord-Oost-Zuid-West.


Elk jaar gaat Catherine weer op pad in Nederland met haar camper Julia, om de mooiste plekjes vast te leggen met potlood en penseel. Meelezen met haar reizen en kijken hoe de schilderijen tot stand komen? Kijk dan eens op haar blog  "Zwerftochten met het penseel".

Ook organiseert zij gezellige en professionele schildervakanties in binnen- en buitenland. Tijdens één van deze reizen kregen we bezoek van Harrie Actie, die dit super leuke filmpje maakte!

 

Voor het komende jaar is Catherine weer op zoek naar een bestemming voor het kunstproject Colors of life . Afgelopen jaren ging zij hiervoor naar Ghana en Colombia, o.a. om samen met de kinderen van Weeshuis Nyamekye een aantal mooie muurschilderingen te maken in hun schoollokalen. Meelezen met dit avontuur? Kijk dan eens op haar blog.