Werk in opdracht

Laat uw ideeën tot leven komen op het doek!

Heeft u een bepaald schilderij voor ogen, maar kunt u het vooralsnog niet vinden? Een foto van een vakantie of plek waar u aan gehecht bent, of misschien een ander idee? Overweeg dan eens een schilderij in opdracht te laten maken.


Als beeldend kunstenaar heb ik al vele projecten mogen realiseren, geheel volgens de wensen van mijn opdrachtgevers. Of het nu gaat om een concreet idee of een gezamenlijke verkenning van mogelijkheden, ik sta klaar om uw visie te vertalen naar een uniek kunstwerk.


Aan de hand van foto's of een beschrijving van de klant, starten we het creatieve proces.
We beginnen met een grondige bespreking van het idee, waarna ik aan de slag ga met het ontwerp. Indien nodig passen we dit aan waarna ik aan de slag ga met de daadwerkelijke realisatie van het schilderij.
Gedurende het gehele proces blijf ik nauw in overleg met de klant, zodat het resultaat zeker aan de verwachtingen zal voldoen.

Laat u inspireren door de voorbeelden op deze pagina of door andere schilderijen in mijn portfolio en neem gerust contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik kijk er naar uit om ook uw visie tot leven te brengen op het doek.

 

Enkele voorbeelden van werk in opdracht:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

verkoop1

 

verkoop2

WERK IN OPDRACHT
 
 

Heeft u specifieke wensen en wilt u iets in opdracht laten schilderen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en/of wilt u eens op het atelier komen kijken? U bent op afspraak altijd welkom. Op deze pagina kunt u zien hoe een schilderij in opdracht tot stand komt. 

Catherine was te gast bij RTV UTRECHT  in de uitzending van het cultuurprogramma Route C! Hier vind u de link (beginnend bij 5.01) naar deze uitzending. De uitzending werd herhaal op vrijdag 9 december bij Omroep MAX, het programma Noord-Oost-Zuid-West.


Elk jaar gaat Catherine weer op pad in Nederland met haar camper Julia, om de mooiste plekjes vast te leggen met potlood en penseel. Meelezen met haar reizen en kijken hoe de schilderijen tot stand komen? Kijk dan eens op haar blog  "Zwerftochten met het penseel".

Ook organiseert zij gezellige en professionele schildervakanties in binnen- en buitenland. Tijdens één van deze reizen kregen we bezoek van Harrie Actie, die dit super leuke filmpje maakte!

 

Voor het komende jaar is Catherine weer op zoek naar een bestemming voor het kunstproject Colors of life . Afgelopen jaren ging zij hiervoor naar Ghana en Colombia, o.a. om samen met de kinderen van Weeshuis Nyamekye een aantal mooie muurschilderingen te maken in hun schoollokalen. Meelezen met dit avontuur? Kijk dan eens op haar blog.