Werk in opdracht - schilderijen verkoop

Werk in opdracht

Heeft u een bepaald schilderij in het hoofd, zoekt u iets speciaals, of in een speciale kleur en maat? Catherine maakt regelmatig een schilderij in opdracht.

Dat kan varieren van een schilderij van foto bijvoorbeeld, of een ander schilderij dat u graag in een bepaalde maat had willen hebben.

Elk schilderij op deze website kan zij voor u in een gewenste maat maken. Veel schilderijen worden en plein air geschilderd, door praktische oorzaken vaak op een wat kleiner formaat. Van deze schilderingen maakt zij graag een grotere versie voor u. 

Heeft u een foto waar u erg aan gehecht bent, of wilt u een schilderij in bepaalde afmetingen, kleuren, en/of van een bepaald onderwerp? Dan bent u bij Catherine aan het goede adres. 

Zij maakte al vele schilderijen (vaak naar bestaande foto`s) precies zoals de opdrachtgever voor ogen had. In haar eigen unieke stijl maakte zij schilderijen van speciale plekken ( naar vakantiefoto`s bijvoorbeeld), (ouderlijke) huizen, maar ook portretten van mensen en dieren in ontspannen setting. Bent u geinteresseerd in een dergelijk schilderij, neem dan vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor de mogelijkheden.

 

Verkoop

Het werk van Catherine Gathier is zowel te koop als voor een langere periode te huur.

Heeft u een werk gezien dat uw interesse heeft gewekt, neem dan contact op. U kunt het werk natuurlijk altijd 'life' bekijken en een afspraak maken om ter plaatse te komen. Mocht de afstand voor u een probleem zijn dan kunt u het werk vrijblijvend op zicht bestellen, u krijgt het schilderij dan vrijblijvend één week op zicht en kunt alsnog besluiten of u tot aankoop wilt overgaan. De voorwaarden voor deze manier van aankoop vindt u hier.

 

Kunstuitleen of huurkoop

Mocht u een kunstwerk van Catherine willen huren of in huurkoop willen aanschaffen dan is dit mogelijk. U kunt het werk dat u wilt huren of in huurkoop wilt aanschaffen 'life' komen bekijken maar mocht de afstand voor u een probleem zijn dan kunt u ook het werk in huurkoop of via de kunstuitleen service vrijblijvend een week op zicht krijgen.

 

verkoop1

 

verkoop2

WERK IN OPDRACHT
 
 

Heeft u specifieke wensen en wilt u iets in opdracht laten schilderen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en/of wilt u eens op het atelier komen kijken? U bent op afspraak altijd welkom. Op deze pagina kunt u zien hoe een schilderij in opdracht tot stand komt. 

Catherine was te gast bij RTV UTRECHT  in de uitzending van het cultuurprogramma Route C! Hier vind u de link (beginnend bij 5.01) naar deze uitzending. De uitzending werd herhaal op vrijdag 9 december bij Omroep MAX, het programma Noord-Oost-Zuid-West.


Elk jaar gaat Catherine weer op pad in Nederland met haar camper Julia, om de mooiste plekjes vast te leggen met potlood en penseel. Meelezen met haar reizen en kijken hoe de schilderijen tot stand komen? Kijk dan eens op haar blog  "Zwerftochten met het penseel".

Ook organiseert zij gezellige en professionele schildervakanties in binnen- en buitenland. Tijdens één van deze reizen kregen we bezoek van Harrie Actie, die dit super leuke filmpje maakte!

 

Voor het komende jaar is Catherine weer op zoek naar een bestemming voor het kunstproject Colors of life . Afgelopen jaren ging zij hiervoor naar Ghana en Colombia, o.a. om samen met de kinderen van Weeshuis Nyamekye een aantal mooie muurschilderingen te maken in hun schoollokalen. Meelezen met dit avontuur? Kijk dan eens op haar blog.