Nieuws en agenda

Catherine Gathier is een ondernemend kunstenaar. Zij schildert in haar atelier of op locatie, bezoekt manifestaties en neemt deel aan exposities, kunstmarkten en kunstroutes. Daarnaast geeft zij schilderles en schilderworkshops. Een bloemlezing van haar werk, nieuwe schilderijen en haar bezigheden vindt u hieronder.

Catherine is door de Kunstcommissie uitgeselecteerd om haar werk te exposeren tijdens de Kunsttiendaagse in Bergen.

Eerder dit jaar exposeerde Catherine op de Pinksterfair in de Zeeuwse Rozentuin in Kats en tijdens de Kunstschouw op Schouwen Duivenland.

 

Schilderlessen en workshops: 

Een actuele opsomming van de schilderlessen en schilderworkshops die op de agenda staan vindt u hier.

 

Catherine exposeert ook in 2018 tijdens de kunsttiendaagse op de Galerie Breelaan, Breelaan 28 en bij de Finse Winkel op de Kerkstraat 6 in Bergen. 

Zij is zelf dagelijks aan het werk. U kunt haar daar persoonlijk ontmoeten, van gedachten wisselen  en haar werk bekijke .
De kunst tiendaagse in Bergen is een bekend en inmiddels beroemde kunst manifestatie waarin tientallen zorgvuldig geselecteerde kunstenaars hun werk exposeren, demonstraties geven en u alles kunnen vertellen over de technieken die zij hanteren.

Bent u op zoek naar iets speciaals of wilt u zelf wellicht een bepaald kunstwerk laten maken?


Neemt u dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met Catherine of/en maak een afspraak om eens langs te komen in haar atelier.

 

 

Catherine haar schilderijen zijn beschikbaar voor verhuur of verkoop. Heeft u interesse om haar werk te exposeren?
Neemt u dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met haar op.

 

Nieuwe schilderijen:

Wit kannetje met uien

40 x 50 cm. Olieverf op paneel

Winter in Vianen

40 x 50 cm. Olieverf op canvasboard

Rozenbottels en peren

30 x 50 cm. Olieverf op paneel

Droste busje met citroenen

30 x 40 cm. Olieverf op paneel

Lijsternestje met eitjes

30 x 40 cm. Olieverf op paneel

Dromen over vrijheid

1.20 x 80 cm. Acryl op doek

Vroeg op het duinpad

50 x 60 cm Olieverf op doek

Normandische kust

1.00 x 1.20 Acryl op Watervast multiplex

Gevat in realistisch kozijn met vensters

 

Eerdere exposities

De schilderijen van Catherine waren afgelopen jaar te bekijken tijdens diverse kunstmanifestaties en exposities bij o.a. de Kunst 10 Daagse in Bergen, Limburgia in Breukelen, Beeldentuin de Uitweg in Lopik, Marxman advocaten in Amersfoort en het Beatrix Ziekenhuis in Gorinchem.

 

Stedelijk museum:

Eerder was Catherine één van de uitverkorene Beeldend kunstenaars die in het Stedelijk Museum in Vianen mee deden aan de groepsexpositie t.b.v. het afscheid van de conservator Suzanne Weide.
Haar werk werd in het Stedelijk Museum ook tentoongesteld  onder de expositie naam "Stil-levens-echt". 

 

 

Voor het nieuwe project van Colors of live, gaat Catherine in december naar Ghana. Met de kinderen van weeshuis Nyamekye gaat zij aan de slag om een mooie grote muurschildering te maken in hun huis! Lees meer en doe mee,...!

 

Catherine exposeerde dit jaar op Kunst tiendaagse in Bergen, de Pinksterfair op de Zeeuwse Rozentuin in Kats, en de Kunstschouw op Schouwen-Duivenland.

Wilt u het werk van Catherine Gathier komen bekijken, thuis ter bezichting krijgen of persoonlijk contact?

 

Neemt u contact op!
Tel: 06-13236944
Mail: info@catherinegathier.