Schilderworkshop schilderen op hout

Schilderen op hout, een creatief vriendinnen-familieuitje of bedrijfsuitje waar iedereen aan mee kan doen.

 

Op mooie authentieke planken van ongelakt hout schilderen we de leukste schilderijen. Het onderwerp is heel divers en kunt u zelf uitkiezen. 
U kunt aan de slag met "koeien schilderen ", boerderijdierenbloemen of iets heel anders, u bepaalt dit zelf. Elk onderwerp staat prachtig op deze planken. 
Onder onze deskundige leiding zal ook de minst ervaren deelnemer, naar huis gaan een super schilderij.

We schilderen op een mooie snijplank of authentieke houten panelen. Goed afgelakt, ook heel mooi voor in de patio of tuin!

Catherine zorgt dat uw gezelschap zo kan "aanschuiven". Alles staat voor u klaar, ontvangst met koffie/thee en wat lekkers zodat we ontspannen aan de slag kunnen.
Na een gedegen uitleg en met behulp van goede voorbeelden kan iedereen met deze technieken aan de slag.

Tussendoor is er nog tijd voor een kopje koffie of thee en na een paar uurtjes is het kunstwerk klaar en kunt u het gelijk meenemen! 

Geen geregel of gesjouw met materialen en toch een fijne, originele en geheel verzorgde workshop waar nog lang over wordt nagepraat!

 

Schilderen op hout

Desgewenst kunt u er voor kiezen om nog gezellig na te praten met een hapje en een drankje. Deze workshop kan zowel bij u op locatie worden uitgevoerd als in het sfeervolle atelier van Catherine Gathier in Vianen. Ook een feestelijk hapje en drankje ofeen complete catering kan in het atelier in Vianen verzorgt worden.

 

Prijs vanaf € 24,50 per persoon. ( Minimum aantal deelnemers is 8 personen)

Duur; 2,5 uur voor het schildergedeeltje zonder pauzes. 

Inclusief; Authentieke houten panelen of planken, gebruik van alle materialen, in Vianen koffie/thee en wat lekkers.

 

Catherine maakt ook regelmatig

WERK IN OPDRACHT

U kunt dan zelf een thema, uitwerking, maat en materiaal uitkiezen. Wilt u hierover meer informatie of het werk van Catherine Gathier bekijken, op het atelier in Vianen of thuis (in consignatie)? 

Neemt u contact op! 

Tel: 06-13236944 of mail: info@catherinegathier.

 

 

Het project "Zwerfochten met het penseel" is inmiddels afgerond. Afgelopen zomer ging Catherine op pad met haar oldtimer camper Julia om het Hollandse landschap in al haar schoonheid vast te leggen. U kunt meelezen met haar avonturen en leren en genieten van de stappenplannen van haar schilderijen op haar blog!

 

 

Het project in Ghana, in het weeshuis Nyamekye afgelopen jaar was een succes! Samen met de kinderen hebben we een aantal prachtige muurschilderingen gemaakt!  Lees meer ,..!