Schilderworkshop schilderen op hout

Schilderen op hout, een creatief vriendinnen-familieuitje of bedrijfsuitje waar iedereen aan mee kan doen.

 

Op mooie authentieke planken van ongelakt hout schilderen we de leukste schilderijen. Het onderwerp is heel divers en kunt u zelf uitkiezen. 
U kunt aan de slag met "koeien schilderen ", boerderijdierenbloemen of iets heel anders, u bepaalt dit zelf. Elk onderwerp staat prachtig op deze planken. 
Onder onze deskundige leiding zal ook de minst ervaren deelnemer, naar huis gaan een super schilderij.

We schilderen op een mooie snijplank of authentieke houten panelen. Goed afgelakt, ook heel mooi voor in de patio of tuin!

Catherine zorgt dat uw gezelschap zo kan "aanschuiven". Alles staat voor u klaar, ontvangst met koffie/thee en wat lekkers zodat we ontspannen aan de slag kunnen.
Na een gedegen uitleg en met behulp van goede voorbeelden kan iedereen met deze technieken aan de slag.

Tussendoor is er nog tijd voor een kopje koffie of thee en na een paar uurtjes is het kunstwerk klaar en kunt u het gelijk meenemen! 

Geen geregel of gesjouw met materialen en toch een fijne, originele en geheel verzorgde workshop waar nog lang over wordt nagepraat!

 

Schilderen op hout

Desgewenst kunt u er voor kiezen om nog gezellig na te praten met een hapje en een drankje. Deze workshop kan zowel bij u op locatie worden uitgevoerd als in het sfeervolle atelier van Catherine Gathier in Vianen. Ook een feestelijk hapje en drankje ofeen complete catering kan in het atelier in Vianen verzorgt worden.

 

Prijs vanaf € 24,50 per persoon. ( Minimum aantal deelnemers is 8 personen)

Duur; 2,5 uur voor het schildergedeeltje zonder pauzes. 

Inclusief; Authentieke houten panelen of planken, gebruik van alle materialen, in Vianen koffie/thee en wat lekkers.

 

Het project "Zwerfochten met het penseel"gaat op 1 mei van start!  Catherine gaat hiervoor deze zomer op pad in Nederland om het Hollandse landschap vast te leggen met potlood en penseel. Weet u mooie plekjes? Wilt u eens komen kijken hoe zo`n schilderij gemaakt wordt, meedoen wellicht? Kijk hier voor meer informatie.

 

Het project in Ghana, in het weeshuis Nyamekye is inmiddels afgerond. Samen met de kinderen hebben we een aantal prachtige muurschilderingen gemaakt!  Lees meer ,..!

 

Wilt u het werk van Catherine Gathier komen bekijken, thuis ter bezichting krijgen of persoonlijk contact?

 

Neemt u contact op!
Tel: 06-13236944
Mail: info@catherinegathier.