Schilderworkshop schilderen op hout

Schilderen op hout, een creatief vriendinnen-familieuitje of bedrijfsuitje waar iedereen aan mee kan doen.

 

Op mooie authentieke planken van ongelakt hout schilderen we de leukste schilderijen. Het onderwerp is heel divers en kunt u zelf uitkiezen. 
U kunt aan de slag met "koeien schilderen ", boerderijdierenbloemen of iets heel anders, u bepaalt dit zelf. Elk onderwerp staat prachtig op deze planken. 
Onder onze deskundige leiding zal ook de minst ervaren deelnemer, naar huis gaan een super schilderij.

We schilderen op een mooie snijplank of authentieke houten panelen. Goed afgelakt, ook heel mooi voor in de patio of tuin!

Catherine zorgt dat uw gezelschap zo kan "aanschuiven". Alles staat voor u klaar, ontvangst met koffie/thee en wat lekkers zodat we ontspannen aan de slag kunnen.
Na een gedegen uitleg en met behulp van goede voorbeelden kan iedereen met deze technieken aan de slag.

Tussendoor is er nog tijd voor een kopje koffie of thee en na een paar uurtjes is het kunstwerk klaar en kunt u het gelijk meenemen! 

Geen geregel of gesjouw met materialen en toch een fijne, originele en geheel verzorgde workshop waar nog lang over wordt nagepraat!

 

Schilderen op hout

Desgewenst kunt u er voor kiezen om nog gezellig na te praten met een hapje en een drankje. Deze workshop kan zowel bij u op locatie worden uitgevoerd als in het sfeervolle atelier van Catherine Gathier in Vianen. Ook een feestelijk hapje en drankje ofeen complete catering kan in het atelier in Vianen verzorgt worden.

 

Prijs vanaf € 24,50 per persoon. ( Minimum aantal deelnemers is 8 personen)

Duur; 2,5 uur voor het schildergedeeltje zonder pauzes. 

Inclusief; Authentieke houten panelen of planken, gebruik van alle materialen, in Vianen koffie/thee en wat lekkers.

 

WERK IN OPDRACHT
 
 

Heeft u specifieke wensen en wilt u iets in opdracht laten schilderen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en/of wilt u eens op het atelier komen kijken? U bent op afspraak altijd welkom. Op deze pagina kunt u zien hoe een schilderij in opdracht tot stand komt. 

Catherine was te gast bij RTV UTRECHT  in de uitzending van het cultuurprogramma Route C! Hier vind u de link (beginnend bij 5.01) naar deze uitzending. De uitzending werd herhaal op vrijdag 9 december bij Omroep MAX, het programma Noord-Oost-Zuid-West.


Elk jaar gaat Catherine weer op pad in Nederland met haar camper Julia, om de mooiste plekjes vast te leggen met potlood en penseel. Meelezen met haar reizen en kijken hoe de schilderijen tot stand komen? Kijk dan eens op haar blog  "Zwerftochten met het penseel".

Ook organiseert zij gezellige en professionele schildervakanties in binnen- en buitenland. Tijdens één van deze reizen kregen we bezoek van Harrie Actie, die dit super leuke filmpje maakte!

 

Voor het komende jaar is Catherine weer op zoek naar een bestemming voor het kunstproject Colors of life . Afgelopen jaren ging zij hiervoor naar Ghana en Colombia, o.a. om samen met de kinderen van Weeshuis Nyamekye een aantal mooie muurschilderingen te maken in hun schoollokalen. Meelezen met dit avontuur? Kijk dan eens op haar blog.