Voorwaarden aankoop, huurkoop, of huur

Het werk van Catherine Gathier is zowel te koop als voor een langere periode te huur.

Heeft u een werk gezien dat uw interesse heeft gewekt, neem dan contact op. U kunt het werk natuurlijk altijd 'life' bekijken en een afspraak maken om ter plaatse te komen. Mocht de afstand voor u een probleem zijn dan kunt u het werk vrijblijvend op zicht bestellen, u krijgt het schilderij dan vrijblijvend één week op zicht en kunt alsnog besluiten of u tot aankoop wilt overgaan. 

Voorwaarden aankoop, huurkoop, of huur van schilderijen met de "op zicht" regeling.

Als u interesse heeft in een werk van Catherine Gathier en het werk niet fysiek kunt komen bekijken, bestaat er een mogelijkheid om het werk thuisgestuurd te krijgen. U heeft één week de tijd om het werk vrijblijvend op zicht te hebben. 

  • U neemt contact op en vermeld daarin de titel en maatvoering van het schilderij.
  • U krijgt een factuur met daarin alle betalingsgegevens van het schilderij.
  • Na ontvangst van de betaling wordt het schilderij zorgvuldig verpakt, verzekerd en aan u persoonlijk gericht op de post gedaan.
  • De week gaat in, één dag na het posten van het schilderij.
  • Indien u het schilderij onbeschadigd en in originele staat retour stuurt binnen deze termijn (ingaande vanaf de dag dat u het pakketje met verzendbewijs post) word het factuurbedrag aan u retour gestort met daarop in mindering gebracht  een bijdrage van € 10,- in de verzendkosten).

verkoop1

 

verkoop2

WERK IN OPDRACHT
 
 

Heeft u specifieke wensen en wilt u iets in opdracht laten schilderen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en/of wilt u eens op het atelier komen kijken? U bent op afspraak altijd welkom. Op deze pagina kunt u zien hoe een schilderij in opdracht tot stand komt. 

Catherine was te gast bij RTV UTRECHT  in de uitzending van het cultuurprogramma Route C! Hier vind u de link (beginnend bij 5.01) naar deze uitzending. De uitzending werd herhaal op vrijdag 9 december bij Omroep MAX, het programma Noord-Oost-Zuid-West.


Elk jaar gaat Catherine weer op pad in Nederland met haar camper Julia, om de mooiste plekjes vast te leggen met potlood en penseel. Meelezen met haar reizen en kijken hoe de schilderijen tot stand komen? Kijk dan eens op haar blog  "Zwerftochten met het penseel".

Ook organiseert zij gezellige en professionele schildervakanties in binnen- en buitenland. Tijdens één van deze reizen kregen we bezoek van Harrie Actie, die dit super leuke filmpje maakte!

 

Voor het komende jaar is Catherine weer op zoek naar een bestemming voor het kunstproject Colors of life . Afgelopen jaren ging zij hiervoor naar Ghana en Colombia, o.a. om samen met de kinderen van Weeshuis Nyamekye een aantal mooie muurschilderingen te maken in hun schoollokalen. Meelezen met dit avontuur? Kijk dan eens op haar blog.