Voorwaarden aankoop, huurkoop, of huur

Het werk van Catherine Gathier is zowel te koop als voor een langere periode te huur.

Heeft u een werk gezien dat uw interesse heeft gewekt, neem dan contact op. U kunt het werk natuurlijk altijd 'life' bekijken en een afspraak maken om ter plaatse te komen. Mocht de afstand voor u een probleem zijn dan kunt u het werk vrijblijvend op zicht bestellen, u krijgt het schilderij dan vrijblijvend één week op zicht en kunt alsnog besluiten of u tot aankoop wilt overgaan. 

Voorwaarden aankoop, huurkoop, of huur van schilderijen met de "op zicht" regeling.

Als u interesse heeft in een werk van Catherine Gathier en het werk niet fysiek kunt komen bekijken, bestaat er een mogelijkheid om het werk thuisgestuurd te krijgen. U heeft één week de tijd om het werk vrijblijvend op zicht te hebben. 

  • U neemt contact op en vermeld daarin de titel en maatvoering van het schilderij.
  • U krijgt een factuur met daarin alle betalingsgegevens van het schilderij.
  • Na ontvangst van de betaling wordt het schilderij zorgvuldig verpakt, verzekerd en aan u persoonlijk gericht op de post gedaan.
  • De week gaat in, één dag na het posten van het schilderij.
  • Indien u het schilderij onbeschadigd en in originele staat retour stuurt binnen deze termijn (ingaande vanaf de dag dat u het pakketje met verzendbewijs post) word het factuurbedrag aan u retour gestort met daarop in mindering gebracht  een bijdrage van € 10,- in de verzendkosten).

verkoop1

 

verkoop2

Het project "Zwerfochten met het penseel"gaat op 1 mei van start!  Catherine gaat hiervoor deze zomer op pad in Nederland om het Hollandse landschap vast te leggen met potlood en penseel. Weet u mooie plekjes? Wilt u eens komen kijken hoe zo`n schilderij gemaakt wordt, meedoen wellicht? Kijk hier voor meer informatie.

 

Het project in Ghana, in het weeshuis Nyamekye is inmiddels afgerond. Samen met de kinderen hebben we een aantal prachtige muurschilderingen gemaakt!  Lees meer ,..!

 

Wilt u het werk van Catherine Gathier komen bekijken, thuis ter bezichting krijgen of persoonlijk contact?

 

Neemt u contact op!
Tel: 06-13236944
Mail: info@catherinegathier.