Voorwaarden aankoop, huurkoop, of huur

Het werk van Catherine Gathier is zowel te koop als voor een langere periode te huur.

Heeft u een werk gezien dat uw interesse heeft gewekt, neem dan contact op. U kunt het werk natuurlijk altijd 'life' bekijken en een afspraak maken om ter plaatse te komen. Mocht de afstand voor u een probleem zijn dan kunt u het werk vrijblijvend op zicht bestellen, u krijgt het schilderij dan vrijblijvend één week op zicht en kunt alsnog besluiten of u tot aankoop wilt overgaan. 

Voorwaarden aankoop, huurkoop, of huur van schilderijen met de "op zicht" regeling.

Als u interesse heeft in een werk van Catherine Gathier en het werk niet fysiek kunt komen bekijken, bestaat er een mogelijkheid om het werk thuisgestuurd te krijgen. U heeft één week de tijd om het werk vrijblijvend op zicht te hebben. 

  • U neemt contact op en vermeld daarin de titel en maatvoering van het schilderij.
  • U krijgt een factuur met daarin alle betalingsgegevens van het schilderij.
  • Na ontvangst van de betaling wordt het schilderij zorgvuldig verpakt, verzekerd en aan u persoonlijk gericht op de post gedaan.
  • De week gaat in, één dag na het posten van het schilderij.
  • Indien u het schilderij onbeschadigd en in originele staat retour stuurt binnen deze termijn (ingaande vanaf de dag dat u het pakketje met verzendbewijs post) word het factuurbedrag aan u retour gestort met daarop in mindering gebracht  een bijdrage van € 10,- in de verzendkosten).

verkoop1

 

verkoop2

Catherine maakt ook regelmatig

WERK IN OPDRACHT

U kunt dan zelf een thema, uitwerking, maat en materiaal uitkiezen. Wilt u hierover meer informatie of het werk van Catherine Gathier bekijken, op het atelier in Vianen of thuis (in consignatie)? 

Neemt u contact op! 

Tel: 06-13236944 of mail: info@catherinegathier.

 

 

Het project "Zwerfochten met het penseel" is inmiddels afgerond. Afgelopen zomer ging Catherine op pad met haar oldtimer camper Julia om het Hollandse landschap in al haar schoonheid vast te leggen. U kunt meelezen met haar avonturen en leren en genieten van de stappenplannen van haar schilderijen op haar blog!

 

 

Het project in Ghana, in het weeshuis Nyamekye afgelopen jaar was een succes! Samen met de kinderen hebben we een aantal prachtige muurschilderingen gemaakt!  Lees meer ,..!