Voorwaarden aankoop, huurkoop, of huur

Het werk van Catherine Gathier is zowel te koop als voor een langere periode te huur.

Heeft u een werk gezien dat uw interesse heeft gewekt, neem dan contact op. U kunt het werk natuurlijk altijd 'life' bekijken en een afspraak maken om ter plaatse te komen. Mocht de afstand voor u een probleem zijn dan kunt u het werk vrijblijvend op zicht bestellen, u krijgt het schilderij dan vrijblijvend één week op zicht en kunt alsnog besluiten of u tot aankoop wilt overgaan. 

Voorwaarden aankoop, huurkoop, of huur van schilderijen met de "op zicht" regeling.

Als u interesse heeft in een werk van Catherine Gathier en het werk niet fysiek kunt komen bekijken, bestaat er een mogelijkheid om het werk thuisgestuurd te krijgen. U heeft één week de tijd om het werk vrijblijvend op zicht te hebben. 

  • U neemt contact op en vermeld daarin de titel en maatvoering van het schilderij.
  • U krijgt een factuur met daarin alle betalingsgegevens van het schilderij.
  • Na ontvangst van de betaling wordt het schilderij zorgvuldig verpakt, verzekerd en aan u persoonlijk gericht op de post gedaan.
  • De week gaat in, één dag na het posten van het schilderij.
  • Indien u het schilderij onbeschadigd en in originele staat retour stuurt binnen deze termijn (ingaande vanaf de dag dat u het pakketje met verzendbewijs post) word het factuurbedrag aan u retour gestort met daarop in mindering gebracht  een bijdrage van € 10,- in de verzendkosten).

verkoop1

 

verkoop2

Tijdens de schilder- en zeilvakantie in september kregen wij bezoek van Harrie Buitengewoon Actie. Hij maakte een schitterend en dynamisch filmpje van deze avontuurlijke zeiltocht!

 

Catherine exposeert tot half november haar stillevens in de oude geschutsplaats en brasserie "la Capponière" in het vestingsstadje Gorinchem. Op 26 en 27 september doet zij mee aan de Open Atelier Route, op de Voorstraat 84 in VIanen. 


Catherine maakt ook regelmatig  WERK IN OPDRACHTU kunt dan zelf een thema, uitwerking, maat en materiaal uitkiezen. Wilt u hierover meer informatie of het werk van Catherine Gathier bekijken, op het atelier in Vianen of thuis (in consignatie)? 

Bent u geinteresseerd in een schilderij en/of wilt u eens op het atelier komen kijken? U bent op afspraak altijd welkom. Mail: info@catherinegathier.nl Tel: 06-13236944

 

Catherine is vaak op pad met haar oldtimer camper Julia en doet daarvan verslag op haar blog "Zwerfochten met het penseel"! Hier kunt u meelezen met deze bijzondere Zwerftochten. Duidelijke stappenplannen en foto`s van de schilderijen geven u inzicht in het maakproces van de tekeningen en schilderijen.

Weet u een leuke bestemming voor het kunstproject  Colors of life ? Voor het komende jaar is Catherine weer op zoek naar een bestemming. Afgelopen keer ging zij naar Ghana om samen met de kinderen van Weeshuis Nyamekye een aantal mooie muurschilderingen te maken in hun schoollokalen. Meelezen met dit avontuur? Kijk dan eens op haar blog.