Zwerftochten met het penseel

Catherine gaat deze zomer op pad met de camper Julia, in Nederland om het Hollandse landschap vast te leggen op diverse schilderijen. 

 

Weet u mooie plekjes? Wilt u eens komen kijken hoe zo`n schilderij gemaakt wordt? U bent van harte welkom op één van de locaties waar Catherine neerstrijkt.

 

Misschien vindt u wel inspiratie om mee te doen! Kent u de mooiste plekjes van uw woonplaats of favoriete kuststrook? Weet u van waar uit is het uitzicht nu echt prachtig is, en wat je echt moét schilderen? 
Deel het met haar, en mogelijk zal dát plekje vastgelegd worden op een schilderij. 

Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de titel "Zwerftochten met het penseel" en u wordt op de hoogte gehouden van waar en wanneer Catherine op locatie aan het schilderen zal zijn.
U kunt daarnaast ook meekijken met dit schilderproject! Van elk schilderij zullen er "stappenplannen" worden gemaakt, zodat u zicht heeft op het schilderproces.


Een landschapschilder bekijkt het landschap nog weer met andere ogen, niet voor niets is het zo dat de wereld "mooier wordt" als je zelf schildert; en Nederland is zó mooi!

 

Ander nieuws en de agenda voor het komende jaar vindt u hier.

 

We beginnen de ZWERFTOCHTEN MET HET PENSEEL in de provincie Utrecht en Gelderland.

 

Hierna verhuizen we eind mei, begin juni naar de Hollandse kust in Zeeland en gaan vandaar uit naar het noorden van het land.
In juni/juli zijn we in Noord Holland en op Texel!
De tocht per camper kunt u volgen op deze pagina, of via www.facebook.com/atelier-gathier.

 

 

Ook dit jaar is Catherine uitgekozen om te exposeren op de kunsttiendaagse in Bergen! Zij exposeert op de Merelhof 24A, in het centrum van Bergen en op de Kerkstraat 6 bij de Finse winkel in Bergen!

 

Het project "Zwerfochten met het penseel"gaat op 1 mei van start!  Catherine gaat hiervoor deze zomer op pad in Nederland om het Hollandse landschap vast te leggen met potlood en penseel. Weet u mooie plekjes? Wilt u eens komen kijken hoe zo`n schilderij gemaakt wordt, meedoen wellicht? Kijk hier voor meer informatie.

 

Het project in Ghana, in het weeshuis Nyamekye is inmiddels afgerond. Samen met de kinderen hebben we een aantal prachtige muurschilderingen gemaakt!  Lees meer ,..!

 

Wilt u het werk van Catherine Gathier komen bekijken, thuis ter bezichting krijgen of persoonlijk contact?

 

Neemt u contact op!
Tel: 06-13236944
Mail: info@catherinegathier.