Zwerftochten met het penseel

Catherine gaat deze zomer op pad in Nederland om het Hollandse landschap vast te leggen op diverse schilderijen. 
Weet u mooie plekjes? Wilt u eens komen kijken hoe zo`n schilderij gemaakt wordt? 

 Stuur dan een mailtje met de titel "Zwerftochten met het penseel" en u wordt op de hoogte gehouden van waar en wanneer Catherine op locatie aan het schilderen zal zijn. U bent welkom om te komen kijken en/of mee te doen!

Voor de meimaand staan de Betuwe en Gelderland op het programma, hierna verhuizen we eind mei, begin juni naar de Hollandse kust in Zeeland en gaan vandaar uit naar het noorden en het land. In juni/juli zijn we in Noord Holland en op Texel!
De tocht per camper kunt u volgen op deze pagina, of via www.facebook.com/atelier-gathier.

 

Kent u de mooiste plekjes van uw woonplaats of favoriete kuststrook?
Weet u van waar uit is het uitzicht nu echt prachtig is, en wat je echt moét schilderen?  Deel het met haar, en mogelijk zal dát plekje vastgelegd worden op een schilderij. 
U kunt daarnaast ook meekijken met dit schilderproject! Van elk schilderij zullen er "stappenplannen" worden gemaakt, zodat u zicht heeft op het schilderproces.

Leuk om het dan ook zelf eens te gaan proberen, of misschien zelfs wel "live" te komen kijken als Catherine "en plein air" aan het schilderen is.

   

 

Het project "Zwerfochten met het penseel"gaat op 1 mei van start!  Catherine gaat hiervoor deze zomer op pad in Nederland om het Hollandse landschap vast te leggen met potlood en penseel. Weet u mooie plekjes? Wilt u eens komen kijken hoe zo`n schilderij gemaakt wordt, meedoen wellicht? Kijk hier voor meer informatie.

 

Het project in Ghana, in het weeshuis Nyamekye is inmiddels afgerond. Samen met de kinderen hebben we een aantal prachtige muurschilderingen gemaakt!  Lees meer ,..!

 

Wilt u het werk van Catherine Gathier komen bekijken, thuis ter bezichting krijgen of persoonlijk contact?

 

Neemt u contact op!
Tel: 06-13236944
Mail: info@catherinegathier.