Voorwaarden kunstuitleen of huurkoop

Mocht u een kunstwerk van Catherine willen huren of in huurkoop willen aanschaffen dan is dit mogelijk. U kunt het werk dat u wilt huren of in huurkoop wilt aanschaffen 'life' komen bekijken maar mocht de afstand voor u een probleem zijn dan kunt u ook het werk in huurkoop of via de kunstuitleen service vrijblijvend een week op zicht krijgen.

 

Kunstuitleen of huurkoop gaat als volgt.

Het kunstwerk is te huur voor 20 % van de aankoopwaarde op jaarbasis, met een minimale leenperiode van een half jaar. Na een half jaar wordt de huur telkens met 2 maanden verlengt waarbij een opzegperiode van twee weken voor het einde van de huurperiode geldt.

Mocht u na afloop van de huurperiode besluiten het kunstwerk te willen aanschaffen, dan wordt de al eerder betaalde bedragen tijdens de  huurperiode voor 90 procent  in mindering gebracht op  aankoopbedrag van het kunstwerk. Wilt u bijvoorbeeld een schilderij van € 500,- na een huurperiode van een jaar aanschaffen (aan huur heeft u dan € 100,- betaald), dan wordt 90% van deze € 100,- in mindering gebracht op de prijs van het schilderij. U betaalt dan (€ 500,- min € 90,-) nog een restantbedrag van € 410,- euro en bent eigenaar van het schilderij.

Wilt u het schilderij in huurkoop aanschaffen, dan kunt u de prijs van het schilderij in twaalf termijnen betalen met  daarbij een  extra bijdrage van 5%. Kost het schilderij bijvoorbeeld oorspronkelijk € 600,-; dan kunt u het schilderij in twaalf termijnen van € 52,50 ( € 600 gedeeld door 12 = 50. Hierbij 5% van 600 in twaalf termijnen = € 2,50). 

verkoop1

 

verkoop2

Catherine maakt ook regelmatig

WERK IN OPDRACHT

U kunt dan zelf een thema, uitwerking, maat en materiaal uitkiezen. Wilt u hierover meer informatie of het werk van Catherine Gathier bekijken, op het atelier in Vianen of thuis (in consignatie)? 

Neemt u contact op! 

Tel: 06-13236944 of mail: info@catherinegathier.

 

 

Het project "Zwerfochten met het penseel" is inmiddels afgerond. Afgelopen zomer ging Catherine op pad met haar oldtimer camper Julia om het Hollandse landschap in al haar schoonheid vast te leggen. U kunt meelezen met haar avonturen en leren en genieten van de stappenplannen van haar schilderijen op haar blog!

 

 

Het project in Ghana, in het weeshuis Nyamekye afgelopen jaar was een succes! Samen met de kinderen hebben we een aantal prachtige muurschilderingen gemaakt!  Lees meer ,..!